detector.media
24.03.2021 16:11
30 березня – прем'єра відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи»
30 березня – прем'єра відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи»
Прем’єра першої лекції за участю журналіста Вахтанга Кіпіані відбудеться 30 березня о 18:00.

Премія імені Георгія Ґонґадзе розпочинає показ відеолекторію «Журналістика незалежної України: Історія від першої особи». У рамках проєкту провідні українські журналісти поділяться історіями про створення ключових медій, учасниками яких були, а також про формування трендів і явищ, що визначали інформаційний порядок денний в країні і свідками яких були оповідачі.

Тема першої лекції: Доба темників в українській журналістиці. Історію виникнення цього явища розповість засновник екосистеми проєктів “Історична правда”, лауреат Премії Ґонґадзе 2019 року Вахтанґ Кіпіані.

Прем’єра відбудеться 30 березня о 18:00 на Facebook-сторінках Премії імені Георгія Ґонґадзе, Українського ПЕН, видання “Українська правда” та Львівського Медіафоруму.

Наступні лекції виходитимуть щовівторка о 18:00. Серед перших спікерів та спікерок проєкту: Ольга Герасим’юк, Діана Дуцик, Зураб Аласанія, Віталій Портников, Наталія Лигачова, Севгіль Мусаєва, Андрій Куликов і Павло Казарін.

Першу частину відеолекторію створено за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу.

Організаційний партнер: “Львівський Медіафорум”.

Премія імені Георгія Ґонґадзе – відзнака для журналістів, заснована Українським ПЕН у партнерстві з kmbs, powered kmbs alumni platform та виданням “Українська правда” для підтримки незалежних журналістів. Премія присуджується раз на рік 21 травня – у день народження Георгія Ґонґадзе.

Лауреатом 2019 року став Вахтанґ Кіпіані – засновник видання "Історична правда" та автор однойменної телепрограми, засновник Музею-архіву преси, автор книг. Лауреат 2020 року – публіцист, теле- і радіоведучий Павло Казарін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY