detector.media
23.03.2021 12:35
30 березня – 1 квітня пройде онлайн-тренінг «Гендерночутлива журналістика та медіаграмотність»
30 березня – 1 квітня пройде онлайн-тренінг «Гендерночутлива журналістика та медіаграмотність»
Участь у тренінгу безкоштовна, але за попередньої реєстрації. Відбір учасників проходить на конкурсній основі.

ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує набір на 3-денний онлайн-тренінг «Гендерночутлива журналістика та медіаграмотність» для журналістів і журналісток із Донецької та Луганської областей, які прагнуть отримати або вдосконалити професійні знання з висвітлення гендерночутливих тем у медіа, гендерної рівності та прав людини.  

Наші експерт(к)и й тренер(к)и навчать вас розбиратись у термінах, правильно використовувати мову гендерночутливої журналістики, виявляти сексизм і мову ворожнечі в матеріалах ЗМІ. Крім цього, учасники дізнаються, як правильно формувати та застосовувати фемінітиви, а також підвищать обізнаність про природу гендерних стереотипів.

Коли: 30 березня — 1 квітня 2021 (10:00 - 13:30).

Де: платформа Zoom. СПІКЕР(К)И:

Дедлайн: заповніть, будь ласка, реєстраційну форму до понеділка, 29 березня 2021 р. (до 16:00).

Участь у тренінгу безкоштовна, але за попередньої реєстрації. Відбір учасників проходить на конкурсній основі — за змістом надісланих заявок.

Пріоритет надаватиметься журналіст(к)ам, творцям медіаконтенту в соцмережах, теле- й радіоведучим і студент(к)ам факультетів журналістики.

Контактна особа: Ганна Дьомочка, hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в межах проєкту «Тренінги з медіаграмотності та гендерночутливої звітності для регіональних та місцевих ЗМІ в Україні щодо боротьби з гендерними стереотипами, гендерною дискримінацією та мовою ворожнечі у ЗМІ», що фінансується Структурою Організації Об'єднаних Націй із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY