detector.media
22.03.2021 09:32
На каналі «Дом» вийшов перший випуск програми «Погляд з Банкової». На питання відповідала Юлія Мендель
На каналі «Дом» вийшов перший випуск програми «Погляд з Банкової». На питання відповідала Юлія Мендель
Напередодні стало відомо, що Юлія Мендель не буде ведучою авторського телешоу на каналі «Дом».

У першому випуску програми «Погляд з Банкової» на телеканалі «Дом» на актуальні запитання щодо ситуації на Донбасі та боротьби з пандемією коронавірусу відповідала прессекретарка президента України Юлія Мендель. Про це повідомляє пресслужба каналу «Дом».

Ведучий програми був Микола Сирокваш, а прессекретарка відповідала на питання жителів Донецька та Луганська. Також Мендель роз'яснювала, чому «необхідна вакцинація від коронавірусу та розвінчувала міфи про шкоду імунізації препаратом AstraZeneca».  

У березні «Дом» та канал іномовлення України UATV (російською) запустили авторський проєкт прессекретарки президента України «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

Однак, пілотна версія, яку було представлено в соціальних мережах 15 березня, викликала неоднозначну реакцію серед глядачів.   

15 березня канла «Дом» повідомив, що Мендель вела пілотний випуск програми «Погляд з Банкової» та не буде на постійній основі ведучою телешоу на каналі. В наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або речників представників влади в якості запрошених гостей або експертів.

Нагадаємо, в Україні 1 березня 2020 року почав мовлення державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом». Він входить до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (в склад якого також входить телеканал UATV).

«Дом» мовить на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Головна мета каналу – інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ, що включає в себе формування позитивного ставлення до реінтеграції у громадян України та інформаційне сприяння участі в цьому процесі країн-партнерів.

Скріншот відео: Телеканал ДОМ/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY