detector.media
20.03.2021 13:50
СТБ покаже новий сезон сімейного реаліті «Хата на тата»
СТБ покаже новий сезон сімейного реаліті «Хата на тата»
За умовами проєкту, мама їде у відпустку на тиждень, у той час як батько залишається вдома з дітьми і побутовими проблемами.

На каналі СТБ 20 березня о 17:00 стартує новий сезон сімейного реаліті «Хата на тата». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За умовами проєкту, мама їде у відпустку на тиждень, у той час як батько залишається вдома з дітьми і побутовими проблемами. Тато повинен виконати всі батьківські і домашні обов'язки. Якщо він упорається, на всю родину чекає грошова винагорода. Головне – чоловік повинен змінитися і зрозуміти, як багато для родини робить його дружина.

«Вперше за 10 років існування проєкту два татусі разом залишаться на господарстві, а дві мами поїдуть відпочивати. Це унікальна родина із села Утконосівка, Одеської області. Син Олександр та зять Максим настільки допекли, що бабуся Світлана Михайлівна викликала "Хату на тата". Її донька Алла і невістка Люба поїдуть на незабутній відпочинок. А ось чоловіки залишаться на господарстві. Їм доведеться цілий тиждень працювати в теплицях, доїти кіз, а найцікавіше – годувати і виховувати аж восьмеро дітей», – розповіла керівниця проєкту Ірина Багній.

А в першому випуску «Хата на тата» вирушить до Яготину на перевиховання місцевого татуся Максима, батька двох дітей. Хоч йому ось-ось стукне 30 років, чоловік зізнається, що в душі він ще маленька дитина. Більш того, його дружина відзначає, що Максим вимагає набагато більше уваги і турботи, ніж її діти. 

Раніше СТБ оголосив дату прем'єри серіалу «Папаньки-3».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY