detector.media
19.03.2021 14:35
Останній день прийому матеріалів на "Честь Професії 2021"
Останній день прийому матеріалів на "Честь Професії 2021"
Deadline - сьогодні!

Прийом робіт на "Честь Професії 2021" закінчується сьогодні! Встигніть подати на конкурс свої найкращі минулорічні матеріали.

Нагадуємо, на конкурс приймаються роботи у шість основних номінацій. У кожну з них можна подати лише по 1 матеріалу. Один і той самий матеріал не можна подавати в більше, ніж одну основну номінацію.

Також цього року на конкурс можна подати матеріали у 4 спеціальні номінації:

Важливо - на конкурс приймаються журналістські матеріали, які були оприлюднені у медіа з 1 січня до 31 грудня 2020 року.

Перед поданням матеріалів рекомендуємо вам ознайомитися із складом журі та відбіркової комісії конкурсу - https://cutt.ly/vxrBVe0

А також уважно перечитати критерії для кожної із номінацій - https://journalismaward.in.ua/criteria

➙ Реєстраційна анкета - https://cutt.ly/1zuoWcf

➙ Більше деталей участі шукайте тут - https://journalismaward.in.ua/participants

Партнери конкурсу – Комісія з журналістської етики та платформа HelpSMI. Інформаційні партнери конкурсу – «Детектор медіа», «Довгий пес», Urban Space Radio, «Рубрика. Все по поличках», Інститут масової інформації, «Читомо», Happy Monday, ММР, ГУРТ.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2021» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY