detector.media
19.03.2021 14:20
Film.ua знімає серіал «Місце під сонцем» для каналу «Україна»
Film.ua знімає серіал «Місце під сонцем» для каналу «Україна»
Дата виходу в ефір 16-серійної мелодрами поки не повідомляється.

Про це йдеться в пресрелізі. 

За сюжетом, провінційна дівчина Марта Райцина після незаслуженого звинувачення у вбивстві змушена тікати з рідного міста. Випадкове знайомство з Дмитром Парфьоновим призводить Марту в столицю, в багатий будинок його батька – кандидата в столичні мери Ігоря Парфьонова. Кожен з членів благополучної, на перший погляд, родини ховає власні скелети в шафі. А Марта, яка змушена жити в цьому будинку під чужим ім'ям, несподівано опиняється в центрі великої і серйозної гри, де замішані гроші, зведення особистих рахунків і фінансові афери.

У ролях: Віктор Сарайкін, Олена Шевченко, Олексій Яровенко, Кирило Кузнєцов, Павло Вишняков, Катерина Тишкевич, Сергій Дзялик, Дмитро Сова, Віталій Салій, Дар'я Трегубова, Тетяна Ратнікова та інші.

Режисерка серіалу – Аліна Чеботарьов. Автори сценарію – Лев Карпов, Олена Малкова, Марія Бек, Олексій Сиволап, Олена Зуєва, Андрій Перцен. Оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Продюсери – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Олена Малкова, Катерина Швець.

Фото: пресслужба Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY