detector.media
19.03.2021 12:05
«Коментарі» шукають у Раду кореспондентку-модель та кореспондента «спортивної зовнішності»
«Коментарі» шукають у Раду кореспондентку-модель та кореспондента «спортивної зовнішності»
До вакансії видання просить поставитися як до кастингу до модельного агентства. За орієнтир медіа обрало собі Fox News.

Портал «Коментарі» (comments.ua) 10 березня відкрив дві вакансії парламентських кореспондентів. Видання шукає дівчину «модельної зовнішності», з «овальним типом обличчя, вираженими скулами та особливим акцент на очі і груди», а також – хлопця-стилягу «пропорційно складеного та спортивної зовнішності». Цю вакансію портал розмістив на Work.ua.

«Хотілося б знайти людину, а точніше ми шукаємо двох (хлопця і дівчину). Хлопець. Близько 30 років (оптимально 27-32). Стиляга. Зріст від 178 до 185 см. Пропорційно складений, спортивної зовнішності. Дівчина. 23-27 років. Зріст від 168 до 175 см. Модельної зовнішності. Овальний тип обличчя, виражені скули. Особливий акцент на очі і груди. Ну і всі атрибути – манікюр, макіяж, зачіска», – йдеться в описі вакансії.

«Коментарі» рекомендують відсилати резюме разом з фотографіями та просять поставитися до вакансії як до кастингу до модельного агентства.

Видання має вимоги не лише до зовнішності кандидатів, а саме: він/ вона повинні мати досвід роботи в кадрі від двох років, вищу освіту, грамотну усну й письмову мову (російська та українська), ерудованість, впевнено володіти офісними й графічними пакетами, активно використовувати соцмережі.

«Ми йдемо по шляху візуальної журналістики і шукаємо фотогенічних людей, які легко, вільно і розкуто поводяться перед камерою, що не тушуються перед "великими дядьками" і можуть питаннями загнати в ступор будь-якого чиновника. Відмінний приклад – Fox News», – сказали у виданні.

Водночас у ЗМІ зазначили, що їм не підходять «зануди, песимісти, плаксії, мазохісти (які люблять, щоб їх штовхали з кожного приводу), "овочі" і "планктон", "роботи" (яким весь час треба говорити, що і як робити)».

«Коментарі» пропонують оплату від 10 до 20 тисяч гривень.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY