detector.media
16.03.2021 20:58
СТБ оголосив дату прем'єри серіалу «Папаньки-3»
СТБ оголосив дату прем'єри серіалу «Папаньки-3»
У третьому сезоні відбудеться велике переселення «папаньок» за місто.

Телеканал СТБ оголосив дату прем'єри серіалу «Папаньки-3». Нові епізоди виходитимуть з 12 квітня з понеділка по четвер о 20:15. Про це повідомила пресслужба каналу.

За сюжетом, у третьому сезоні герої переїжджають за місто. Першим це робить Єгор Козаченко (Єгор Крутоголов) з вагітною Світланою (Лілія Ребрик) і сином Ігорем (Дем’ян Шиян). Він нарешті добудував свій будинок і другу дитину хоче привезти саме сюди. Також він, як і обіцяв, відкриває власний ресторан з гриль-кухнею, але йому в цьому всіляко заважають голова села (Назар Задніпровський) і його підручні.

Єгору допомагає з бізнесом Микита Павленко (Євген Гашенко), який усе-таки звільниться з ненависного банку. Микита з Ірою (Ольга Арутюнян) на межі розлучення, тому поїхали за місто шукати гармонію – а знайшли проблемних сусідів. До того ж Ольга Миколаївна (Вікторія Булітко) не втрачає надії завоювати серце Микити.

У родині Малишева (Євген Сморігін) теж поповнення – до нього після 30 років відсутності повернеться батько. І Женя зрозуміє, як непросто бути не тільки татом, але й дитиною. За місто Малишеви переїдуть саме через його батька, який затопить квартиру. 

Останнім опиниться за містом Саша (Андрій Федінчик). У третьому сезоні він закохається і захоче серйозних стосунків. Проте на шляху до цієї мети стане Таня (Наталка Денисенко), яка має намір боротися за Сашу не тільки як за батька своєї дитини. Кого в цьому трикутнику вибере Саша, стане відомо лише наприкінці сезону.

Режисер-постановник – Максим Бернадський.

Нагадаємо, зйомки першого сезону серіалу «Папаньки» тривали влітку-восени 2017 року. Прем'єра відбулася на каналі ICTV 24 вересня 2018 року. У липні 2019 року «Дизель Студіо» почав знімати другий сезон серіалу «Папаньки» для каналу ICTV. Згодом стало відомо, що серіал транслюватиме канал СТБ.

За словами шеф-редактора «Дизель Студіо» та автора ідеї серіалу Олексія Бланаря, ідея переходу серіалу «Папаньки» на СТБ з'явилася давно, а сам перехід став можливим після укладення угоди про створення продюсерського центру «СуперДізель». 

Як писав «Детектор медіа», 21 грудня 2019 року стало відомо, що медіагрупа StarLightMedia і продакшн «Дизель студіо» створили продюсерський центр «Супер Дизель». Продюсерський центр вироблятиме розважальний контент для всіх каналів групи. 

Зйомки серіалу «Папаньки-3» розпочались влітку 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY