detector.media
16.03.2021 14:58
23 березня – майстер-клас «Фізична та цифрова безпека для авторів: як передбачити загрози і вберегтись від них»
23 березня – майстер-клас «Фізична та цифрова безпека для авторів: як передбачити загрози і вберегтись від них»
Участь у заході безкоштовна.

Український ПЕН та Американський ПЕН 23 березня о 15:00 проведуть майстер-клас «Фізична та цифрова безпека для авторів: як передбачити загрози і вберегтись від них».

Організатори запрошують до участі в заходів журналістів, письменників та всіх зацікавлених у захисті себе під час роботи з інформацією в онлайн та офлайн-просторі з високим рівнем знання англійської мови (В2-C2).

Програма:

Спікери:

Робоча мова майстер-класу: англійська

Коли: 23 березня, 15:00 - 18:00.

Де: онлайн у Zoom.

Реєстрація за посиланням.

Участь безкоштовна.

Детальніше про проєкт за посиланням.

Український ПЕН – культурна і правозахисна громадська організація, що об’єднує українських інтелектуалів – письменників, журналістів, науковців, видавців, перекладачів, правозахисників, культурних менеджерів. Налічує 130 членів. 2019 року Український ПЕН у партнерстві з Асоціацією випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи та виданням “Українська правда” заснував Премію імені Георгія Ґонґадзе для українських журналістів, у рамках якої також відбуваються заходи та реалізуються медіапроєкти для фахової спільноти.

Американський ПЕН – культурна і правозахисна організація, що об’єднує 7,5 тис. письменників, журналістів, редакторів, поетів, сценаристів, видавців та перекладачів. Місія організації – об’єднати авторів заради свободи творчості і захищати свободи, аби це було можливим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY