detector.media
16.03.2021 12:19
Усик заявив, що не знімався у фільмі Оксани Марченко «Паломниця»: Це просто якась дурня вийшла
Усик заявив, що не знімався у фільмі Оксани Марченко «Паломниця»: Це просто якась дурня вийшла
ЗМІ зазначають, що під час фільму на Усику був мікрофон-петличка, тому він мав знати, що Марченко знімає саме відео, а не веде з ним дружню розмову.

Боксер Олександр Усик заявив, що Оксана Марченко без його відома включила його одну зі сцен свого фільму «Паломниця». Про це Усик сказав виданню ПравдаТут.

За словами Усика, він дійсно мав розмову з Марченко у Києво-Печерській Лаврі. Але це було близько року тому і він навіть не підозрював, що його розповідь потрапить до фільму.

«Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити. Але ченці вмовили. У підсумку я погодився, а зараз дізнався, що якесь кіно вийшло», – сказав Усик.

Усик додав, що те, що зробила Марченко, є «інформаційною війною».

5 березня в Youtube відбулась прем'єра першої частини фільму Марченко Паломниця, мова в якому йде про Києво-Печерську Лавру. 

За словами колишньої телеведучої, на створення проєкту її благословив глава УПЦ Московського патріархату Онуфрій.

Зокрема, у першій серії «Паломниця» Марченко показала розмову Олександром Усиком, який є прихожанином УПЦ МП. Як зазначають ЗМІ, під час фільму на Усику був мікрофон-петличка, тому він мав знати, що Марченко знімає відео. 

Скріншот відео: ПравдаТут/Youtube 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY