detector.media
15.03.2021 16:55
«Дом» і UATV запустили проєкт з Мендель
«Дом» і UATV запустили проєкт з Мендель
Глядачі каналу «Дом» можуть поставити питання речниці Зеленського на фейсбук-сторінці телеканалу або у Viber.

Державний телеканал для тимчасово окупованих територій «Дом» та канал іномовлення України UATV (російською) запустили авторський проєкт прессекретарки президента України «Погляд з Банкової з Юлією Мендель». Про це «Дом» повідомив 15 березня в Facebook.

15 березня відбудеться прем’єра щотижневої програми – о 19:30 вийде пілотний епізод у соціальних мережах і на YouTube. Телепрем’єра відбудеться 21 березня, тоді ж шоу Мендель транслюватимуть на всіх діджитал-платформах телеканалів «Дом» і UATV.

«Юлія Мендель коментує актуальні події, ділиться своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу», – йдеться в повідомленні.

Глядачі каналу «Дом» можуть поставити питання Мендель на фейсбук-сторінці телеканалу або у Viber (+380 (50) 419 13 57).  

Державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом» розпочав мовлення 1 березня 2020 року. Він створений на базі каналу іномовлення UATV. UATV продовжив мовлення на одному із супутників, транслюючи повтори програм.

Нагадаємо, в Україні 1 березня 2020 року почав мовлення державний канал для тимчасово окупованих територій «Дом». Він входить до складу державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (в склад якого також входить телеканал UATV).

«Дом» мовить на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) для об'єктивного інформування українців на території Донецької та Луганської областей, АР Крим та м. Севастополя та їхнього повернення до українського порядку денного.

Головна мета каналу – інформаційне сприяння реінтеграції ТОТ, що включає в себе формування позитивного ставлення до реінтеграції у громадян України та інформаційне сприяння участі в цьому процесі країн-партнерів.

Фото: Дом

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY