detector.media
13.03.2021 14:31
Ткаченко, Потураєв та Кравчук увійшли до політради «Слуги народу»
Ткаченко, Потураєв та Кравчук увійшли до політради «Слуги народу»
Загалом до складу політичної ради партії увійдуть 73 особи.

Партія «Слуга народу» на з'їзді 13 березня оголосила про створення нового вищого керівного органу – політичної ради партії, повідомляє пресслужба.

Як зазначила директорка ГО «Детектор медіа» Галина Петренко, до політради обрали, серед інших, міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченко, голову парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микиту Потураєва та його заступницю Євгенію Кравчук.

Загалом до першого складу політради «Слуги народу» за пропозиціями голови партії та з’їзду увійдуть 73 людини. Керівний орган розроблятиме тактику і стратегію політсили, ухвалюватиме рішення щодо вступу до політичних союзів – зокрема, контактів із європейськими партіями.

Відповідно до статуту, політрада має збиратися щонайменше раз на місяць.

Як розповіла у Facebook Євгенія Кравчук, на першому засіданні політради її головою обрали Давида Арахамію (керівника фракції СН у Верховній Раді). Також обрали чотирьох заступників: Руслана Стефанчук, саму Євгенію Кравчук, Андрія Мотовиловця та Вадима Галайчука. Секретарем політради обрано Анатолія Остапенка. Ще вісім заступників буде обрано згодом.

Раніше очільник партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко пообіцяв опублікувати результати опитування президента України Володимира Зеленського, яке проводилось волонтерами під час місцевих виборів. За словами Корнієнка, «Слуги народу» вже давно планували оголосити результати цього опитування, але чомусь досі цього не зробили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY