detector.media
13.03.2021 12:02
18 березня – міжнародний воркшоп «Міжнародний досвід правового захисту активістів/ок та ОГС»
18 березня – міжнародний воркшоп «Міжнародний досвід правового захисту активістів/ок та ОГС»

18 березня 2021 року ІСАР Єднання, Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) в рамках проекту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» разом із Міжнародним центром некомерційного права (ICNL) проведе міжнародний воркшоп «Міжнародний досвід правового захисту активістів/ок та ОГС».

Під час онлайн-заходу на платформі ZOOM міжнародні експерти поділяться своїм досвідом щодо сучасних тенденцій у сфері захисту громадської діяльності, основними викликами, стратегією протидії переслідуванням і необхідними для цього ресурсами. Учасники події зможуть розібрати практичні кейси та інструменти правового захисту проти переслідувань.

Спікерами воркшопу стануть провідні світові правозахисники/ці та практики у протидії переслідуванню представників/ць громадського сектору:

Також будуть присутні експерти/ки Робочої групи з безпідставних затримань Ради ООН з прав людини, представники/ці провідних українських ОГС та іноземні активісти/ки.

Захід відбудеться 18 березня з 15:00 до 18:45 (за київським часом). Учасникам/цям буде забезпечений переклад на українську, російську та англійську мови.

Для участі треба до 15 березня 2021 року включно заповнити реєстраційну форму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY