detector.media
12.03.2021 15:47
Канал IslandiaTV запускає нову програму Тетяни Попової «Рада НацБезпеки»
Канал IslandiaTV запускає нову програму Тетяни Попової «Рада НацБезпеки»
Прем'єра програми на каналі IslandiaTV відбудеться у вівторок, 16 березня.

Нова програма «Рада Нацбезпеки» телеведучої Тетяни Попової виходитеме на каналі IslandiaTV. Про це Попова повідомила у Facebook.

За словами Попової, програма «Рада НацБезпеки» виходитеме на телеканалі IslandiaTV з 16 березня. Раніше Попова була ведучою програми «Код безпеки» на телеканалі «Дом».

«Вчора вийшла моя остання програма, записана в студії UATV/Дом, а з наступного тижня ми почнемо писати програму «Рада НацБезпеки» в студії IslandiaTV. У ній вас чекає більше гостей, гостріші теми, більше ефірного часу. Вектор залишиться незмінним – євроатлантична інтеграція України. І все, що пов'язано з діями України і наших партнерів, щоб її досягти, детальним аналізом дій наших супротивників», – повідомила Попова.

Попова зазначила, що «Рада НацБезпеки» – інформаційно-аналітична програма про спецоперації, протистоянні в гібридної війні та співробітництво України з НАТО і західними партнерами.

Тетяна Попова – журналістка та телеведуча, експерт зі стратегічних комунікацій ГО «Інформаційна безпека», у 2014-2016 роках працювала заступником міністра інформаційної політики України. 

Youtube-проєкт «Ісландія» 31 липня 2019 року отримав ліцензію на супутникове мовлення на 10 років. Команда очікувала вийти в ефір у 2019 році. Головний редактор «Ісландії» – Сергій Грішин. Телеканал, як і проєкт «Ісландія», фінансує Володимир Петров – політтехнолог, який займався медіакілерством, а на останніх виборах балотувався в президенти і в народні депутати. 

Фото: Tetiana Popova/Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY