detector.media
12.03.2021 11:01
«Україна» знімає нове тревел-шоу
«Україна» знімає нове тревел-шоу
Ведучим проєкту став Анатолій Анатоліч.

Телеканал «Україна» запустив роботу над новим тревел-шоу «Всюди люди», прем’єра якого відбудеться в травні. Про це канал повідомив 12 березня.

Ведучим нового проєкту став Анатолій Анатоліч. Він подорожуватиме країнами, розповідатиме про звичайне життя їхніх мешканців і створить новий культурний портрет тієї чи іншої країни.

«Анатолій Анатоліч не лише покаже всі цікавинки світу, а й познайомиться з громадянами країн, побуває в їхніх оселях, завітає на роботу, розповість про їхнє життя, вподобання та взаємодію з державою, ціни на продукти, на комуналку», – йдеться в описі.

Ведучий розповів, що зйомки триватимуть майже три тижні. Цей час його не буду в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною».

«Для нас це справді дуже серйозний виклик, адже глядач бачив вже багато шоу цього жанру. Саме тому ми сприймаємо це для себе як експеримент – чи вдасться нам розкрити вже знайомі глядачеві території з інших боків. І вся команда проєкту з захопленням досліджує громадян різних країн, щоб дізнатись і розказати глядачам, які вони – справжні люди світу», – розповів креативний продюсер департаменту розважальних проєктів телеканалу «Україна» Влад Філімонов.

Нагадаємо, 9 березня канал «Україна» повідомив, що працює над новим шоу «Мисливці за дивами»

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY