detector.media
11.03.2021 09:45
У ранковому шоу на каналі «Дом» змінився ведучий
У ранковому шоу на каналі «Дом» змінився ведучий
Юлія Крапівіна, Анастасія Касілова та Костянтин Октябрський залишилися ведучими проєкту.

Новим ведучим ранкового шоу «Утро Дома» телеканалу «Дом» став український актор Костянтин Войтенко. Про це канал повідомив 10 березня.

Нині Войтенко веде ефір з Юлією Крапівіною. В ефірі він замінив Валерія Сараулу. На каналі «Дом» не відповіли «Детектору медіа», чому Костянтин Войтенко замінив Сараулу.

«Чесно кажучи, мені було страшнувато починати, тому що для мене це абсолютно новий етап, і це 100% не акторство. Перші два знімальних дні були трохи на нервах. Але команда класна, мене відразу підтримали. Атмосфера на проєкті теж чудова. Тому зараз мені вже легше, і я з нетерпінням чекаю на наступні знімальні дні. І вперед-вперед на цілий рік», – розповів Войтенко.

Інша пара ведучих не змінилася – Анастасія Касілова та Костянтин Октябрський

З 1 березня «Утро Дома» можна дивитися в прямому ефірі на сайті телеканалу «Дом» та на окремому ютуб-каналі проєкту. Також за випусками та новинами програми можна стежити на фейсбук-сторінці телешоу.

«Будучи розважально-інформаційним телеканалом, "Дом" випускає різноманітний контент. Ми постійно тримаємо контакт з нашим глядачем, і в діджиталпросторі пропонуємо йому саме той контент, який йому цікавий. Хтось приходить за новинами, хтось – за аналітикою , а хтось – просто випити ранкову чашку кави та зарядитися позитивом від нашого шоу. Тепер на окремому Youtube-каналі у кожного глядача є така можливість», – сказав керівник проєкту «Утро Дома» Кирило Бін.

Костянтин Войтенко – український актор театру і кіно. Народився 23 серпня 1988 року в Дніпрі. Випускник акторського відділення КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого. З 2012 року – актор Київського нового драматичного театру на Печерську. Серед його ролей: Коля – «Король Юдейський» за романом «Ідіот» Ф. Достоєвського; Франк – «Push Up/Під тиском»; Барон – «Розпусник» та ін. Войтенко також відомий ролями в кіно. Найпопулярніші його роботи в ситкомі «Коли ми вдома» (мікробіолог Паша Толмачов), комедіях «Ніч Святого Валентина» (Тарас), «Село на мільйон»" (Тимур) та ін. Костянтин Войтенко також був учасником телешоу «Україна сльозам не вірить».

Нагадаємо, 21 вересня 2020 року канал «Дом» запустив ранкове шоу «Утро Дома», ведучими якого стали Анастасія Касілова та Костянтин Октябрьский, Юлія Крапівіна та Валерій Сараула.

Фото: Дом

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY