detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
10.03.2021 14:43
У шоу «Прямий ефір» змінилися ведучі (ДОПОВНЕНО)
У шоу «Прямий ефір» змінилися ведучі (ДОПОВНЕНО)
Микола Вересень повідомив, що продовжує співпрацю з Прямим каналом, але поки не знає в межах якого проєкту.

Валерій Калниш та Олена Курбанова стали новими ведучими вечірнього ток-шоу «Прямий ефір» на Прямому каналі. Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив Калниш.

Валерій Калниш не уточнив, чи вони вестимуть проєкт на постійній основі. За його словами, це питання не обговорювали. 

Перший ефір Калниш та Курбанова провели 9 березня.

Раніше ведучими шоу «Прямий ефір» були Микола Вересень та Світлана Орловська. «Детектору медіа» не вдалося отримати коментар Орловської щодо причин кадрових змін.

ДОПОВНЕНО: Микола Вересень повідомив «Детектору медіа», що продовжує співпрацю з Прямим каналом, але поки не знає в межах якого проєкту.

Прямий канал пообіцяв пізніше прокоментувати, чи продовжує співпрацювати з ведучим.

Як писав ДМ, останнім часом ширилися чутки, що Микола Вересень не з’явиться в новому сезоні Прямого каналу. 3 березня Прямий канал та Микола Вересень заперечили інформацію про звільнення ведучого.

На Прямому каналі 8 березня стартував весняний сезон, до якого телеканал підготував три нові проєкти та переформатував старі програми.

Нагадаємо, 18 лютого 2021 року Петро Порошенко став власником Прямого каналу. Він заплатив за канал «великі гроші», але суму угоди не уточнив. У день купівлі каналу Порошенко витратив також понад півмільйона гривень на «набуття освіти» «та подарунок». Кінцевим бенефіціарним власником Прямого стала компанія «Prime Assets Capital», структура якої повністю належить п’ятому президенту. Партія «Європейська солідарність» вважає, що Порошенко не повинен декларувати купівлю Прямого каналу як зміну в майновому стані.

«Прямий» повідомив, що понад рік на телеканал чиниться тиск з боку правоохоронних органів та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Порошенко розповів, що купив канал, бо, за даними його джерел, 19 лютого проти вже ексвласника каналу Володимира Макеєнка хочуть запровадити санкції та закрити «Прямий». 19 лютого має відбутися засідання РНБО, на якому, як стверджують джерела ЗМІ, «повинні бути розглянуті санкції щодо певних бізнес-процесів в Україні». На думку Порошенка, спроба закриття телеканалу може стати «червоною лінією» для президента Володимира Зеленського

Прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила «Детектору медіа», що свободі слова в Україні нічого не загрожує, які б критичні матеріали чи ненадійні факти не поширювали телеканали, підпорядковані Порошенку.

Три джерела «Детектора медіа» в СБУ повідомили, що проти  Макеєнка запроваджувати санкції не планували. Два співрозмовники припустили, що заява Порошенка може бути «політичним піаром».

Фото: стопкадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY