detector.media
09.03.2021 17:41
Конкурс «Честь професії» запровадив нову спецномінацію «Найкращий журналістський експеримент»
Конкурс «Честь професії» запровадив нову спецномінацію «Найкращий журналістський експеримент»
Організатори конкурсу хочуть заохотити журналістів спробувати себе у нових форматах та темах.

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» запровадив нову спеціальну номінацію «Найкращий журналістський експеримент». Про це повідомляється в прес-релізі оргкомітету конкурсу.

«Цьогоріч на конкурсі професійної журналістики «Честь Професії» ще одна нова спеціальна номінація! «Найкращий журналістський експеримент» від медійної школи UMES. Переможцем спеціальної номінації стане сміливий та незвичний журналістський матеріал-експеримент, абсолютно новий для медіа або редакції, в якому був опублікований», – говориться в повідомленні.

Завдяки цій спеціальній нагороді організатори хочуть звернути увагу на важливий момент існування медіа – його безперервний розвиток. А також – заохотити журналістів спробувати нові формати, теми, рубрики, форми подачі, нові поєднання жанрів і стилів, незвичні для медіа, в яких вони працюють.

«Сила медіа в постійному розвитку, а мета медіашкола UMES - допомагати медійникам безперервно поглиблювати свої професійні знання та шукати нові можливості для розвитку», – заявили організатори конкурсу.

Переможець спецномінації отримає серитифікат на безплатну участь у будь-якому курсі школи UMES, а фіналісти – сертифікати зі знижками на навчання у медіашколі.

Деталі участі та реєстраційна анкета - https://cutt.ly/RzzhAuU

6 березня конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2021» розпочав прийом заявок від журналістів. Організатори приймають роботи у шести основних номінаціях. Дедлайн – 19 березня 2021 року.

Ілюстрація: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY