detector.media
08.03.2021 10:23
Конкурс «Честь професії 2021» оголосив прийом заявок
Конкурс «Честь професії 2021» оголосив прийом заявок
Конкурс професійної журналістики «Честь Професії» розпочав прийом матеріалів. Дедлайн – 19 березня 2021 року.

На конкурс приймаються журналістські матеріали, які були оприлюднені у медіа з 1 січня до 31 грудня 2020 року. Про це повідомляється в прес-релізі оргкомітету конкурсу.

Організатори приймають роботи у шести основних номінаціях. У кожну з них можна подати лише по 1 матеріалу. Один і той самий матеріал не можна подавати в більше, ніж одну основну номінацію.

Окрім того, цього року приймаються роботи у три спеціальні номінації від партнерів та друзів конкурсу. У дві з них можна подати 3 матеріали, в одну – лише один матеріал. До кожної із спеціальних номінацій може бути поданий той самий матеріал, що й до однієї з основних шести номінацій. Також можна подавати матеріал виключно в ці спеціальні номінації.

Реєстраційна анкета - https://cutt.ly/1zuoWcf 

Більше деталей участі шукайте тут - https://journalismaward.in.ua/participants.

Організатор конкурсу – Національна асоціація медіа. Партнери конкурсу – Комісія з журналістської етики, Helpsmi - експерти онлайн. Інформаційні партнери конкурсу – Детектор медіа, LongDog Media, Urban Space Radio, Рубрика, Інститут Масової Інформації (ІМІ), Читомо, Happy Monday, Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2021» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт Медійна Програма, Internews.

Фото: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY