detector.media
07.03.2021 15:29
Російський канал ТНТ вирізав жарт про «палац Путіна» з виступу гумориста Павла Волі
Російський канал ТНТ вирізав жарт про «палац Путіна» з виступу гумориста Павла Волі
У самому жарті не згадувалося прізвище російського президента.

Російський канал ТНТ вирізав жарт про палац, що нібито належить президенту РФ Володимиру Путіну, з виступу гумориста Павла Волі у програмі Comedy Club. Про це пише Meduza. Програма вийшла в ефір 26 лютого.

Раніше Фонд боротьби з корупцією, який належить опозиціонеру Олексію Навальному, опублікував фільм-розслідування, що Путін нібито є власником розкішної будівлі площею майже 18 тис. квадратних метрів та імовірною вартістю понад мільярд євро. Палац, за даними ФБК, знаходиться біля міста Геленджик (РФ) на узбережжі Чорного моря. Путін заперечує, що це його маєток.

Павло Воля у своєму виступі розповів, як одного разу, коли він робив уроки з сином, йому почали надсилати повідомлення про якийсь палац. Воля зайшов на YouTube, щоб подивитися фільм про це, і прочитав різні коментарі: «Всі все точно знають. Один пише: "Це точно його палац!" Інший пише: "Точно не його!"» – сказав гуморист.

Воля зазначив, що знає про «палац Мартиросяна» (Гарік Мартиросян – російський гуморист і телеведучий, один із керівників Comedy Club – ред.): «Я там був. Я був там з Мартиросяном. Мартиросян мені сказав: «Ось, Пашка, дивись, це мій будинок, якщо буде якесь розслідування – Пашка, це твій будинок».

У своєму виступі гуморист не згадував жодних конкретних осіб із рослідування Навального.

Телеканал ТНТ належить холдингу «Газпром-медіа».

Раніше канал ТНТ вирізав жарт про президента Росії Володимира Путіна з першого епізоду серіалу «Слуга народу», який показали в Москві. Після одного дня показу ТНТ прибрав серіал з сітки програм. І заявив, що так нібито й було задумано.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY