detector.media
07.03.2021 10:45
Президент ФК «Олімпік» увірвався в ефір каналу «Футбол» з нецензурною лайкою
Президент ФК «Олімпік» увірвався в ефір каналу «Футбол» з нецензурною лайкою
Так він оцінив роботу суддівської бригади під час матчу.

Президент донецького футбольного клубу «Олімпік» Владислав Гельзін увірвався в прямий ефір каналу «Футбол 1/2/3» з нецензурною лайкою. Він перервав інтерв'ю головного тренера «Олімпіка» Юрія Калитвинцева після матчу з «Шахтарем», в якому його команда програла з рахунком 0:1. Відповідне відео розміщене на YouTube-каналі «Футбол 1/2/3».

Гельзін в грубій формі оцінив роботу суддівської бригади на чолі з Юрієм Івановим, яка скасувала забитий «Олімпіком» гол після перегляду відеоповтору.

«Скажи, що п*****c суддя відірвав голову на**й, так і говори б***ь, чого ти, б***ь, соромишся б***ь? (Так Гельзін звернувся до Калитвинцева – ред.) Що ви, б***ь, всі мовчите? А що мені говорити? Всі бачать, 93% зараховують гол по телебаченню. Що ви розповідаєте? Що ви тут розповідаєте? Що ці, б***ь, експерти розповідають? Чистий гол скасовується. С**а, для чого цей п*****c італієць (Лучано Лучі, глава суддівського корпусу УАФ – ред.) знаходиться у нас н***й в країні, б***ь? Міняйте, с**а, їх усіх, б***ь», – вважає Владислав Гельзін.

Після цього президент клубу вийшов з кадру, а Юрій Калитвинцев продовжив давати журналісту інтерв'ю.

На відео - з 13:36. Обережно, нецензурна лайка.

Раніше під час прямого ефіру «Ранку на Суспільному» прибиральниця почала мити студію.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY