detector.media
05.03.2021 14:30
«1+1» готує новий проєкт «Вражаючі історії ТСН»
«1+1» готує новий проєкт «Вражаючі історії ТСН»
Ведучою шоу стане Соломія Вітвіцька.

Телеканал «1+1» готує новий проєкт «Вражаючі історії ТСН» про життєві історії українців, які стали героями сюжетів ТСН. Про це канал повідомив 5 березня.

Ведучою нового проекту стане Соломія Вітвіцька.

«За 23 роки існування ТСН в його архівах збереглися сотні неймовірних і драматичних історій українців. Людей, які потрапляли в життєві труднощі, але мужньо їх долали. Мої колеги з ТСН не просто висвітлювали ці події, але й брали участь у вирішенні проблем героїв. Це безцінний збірник реальних мотивуючих історій, які сьогодні знову будуть розказані з перших вуст, щоб глядач зрозумів - навіть в кінці найтемнішого тунелю завжди буде світло», – розповіла Вітвіцька.

Автор ідеї і продюсер проєкту – Акім Галімов. Виробництвом шоу займається «1+1 Продакшн». Він буде представлений у форматі докускріптед. «Глядачі побачать не просто інтерв’ю реальних героїв, а справжню візуальну розповідь з художньою реконструкцією подій, про які йтиме мова. Проект продовжує місію ТСН розповідати глядачам про найважливіші події в Україні та світі, надихнути людей, підкріпити їх віру в себе та краще майбутнє нашої країни», – йдеться в описі.

Дату прем’єри «1+1» поки не називає, однак повідомляє, що «Вражаючі історії ТСН» виходитимуть в ефір у предпраймі по буднях.

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує прем`єру нового українського серіалу «Бідна Саша».

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY