detector.media
05.03.2021 12:35
СТБ покаже концерт від творців «Dizel Night»
СТБ покаже концерт від творців «Dizel Night»
Ведучими шоу стануть Григорія Решетника і актори «Дизель Студіо».

Телеканал СТБ 8 березня о 22:10 покаже концерт-сюрприз «Весна. Любов. Суперхіти» від творців «Dizel Night».

Канал обіцяє «ексклюзивні прем'єри, несподівані дуети та запальні жарти». Ведучими шоу стануть Григорія Решетника і актори «Дизель Студіо»: Єгор Крутоголов, Дмитро Танкович, Євген Гашенко, Олександр Бережок, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Маруся Грицук і Яна Глущенко.

«Будуть улюблені українські пісні, світові суперхіти в унікальному виконанні, актуальні жарти від улюблених телеведучих та сюрпризи від запрошених гостей», – йдеться в описі.  

На концерті прозвучать прем'єри нових пісень NK, Міли Нітіч, ТНМК, Олі Цибульської, а також квартету — Олександра Пономарьова, Dzidzio, Alekseev і Артема Пивоварова. Також виступатимуть Макс Барських, СКАЙ, Ivan Navi, Арсен Мірзоян, Беz Обмежень та ін.

Як писав ДМ, 8 березня о 15:40 покажуть нові епізоди багатосерійного детективного проєкту «Слід», який виходитиме по буднях; о 18:00 стартує третій сезон сімейного реаліті «Супермама» з Дмитром Карпачовим, який виходитиме з понеділка по четвер.  8-9 березня о 20:15 покажуть перший фільм кіноциклу Оксани Байрак «Знаки кохання» — «Провина кохання».

Нагадаємо, 6 березня СТБ покаже прем’єру вечірнього гумористичного шоу «Dizel Night», виробництва «Дизель Студіо». Проєкт виходитиме в суботньому праймі. Ведучими «Dizel Night» стали Григорій Решетник, Дмитро Танкович та Єгор Крутоголов. Кожен випуск нового шоу складатиметься з рубрик: інтерактиви з селебріті, скетчі, зіркові батли, музичний крокодил, пародії на відомі проєкти українських телеканалів, а також ілюзії та магія.

Фото: СТБ 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY