detector.media
05.03.2021 08:47
Педан, Мосейчук та Лижичко вакцинувалися в прямому ефірі «1+1»
Педан, Мосейчук та Лижичко вакцинувалися в прямому ефірі «1+1»
Щеплення їм робили індійською вакциною Covishield.

Телеканал «1+1» 4 березня організував акцію «Щеплення online», у межах якої п’ять медиків та п’ять відомих українців вакцинувалися в прямому ефірі суспільно-політичного шоу «Право на владу».

Метою цієї акції було популяризувати потребу вакцинації від COVID-19. У ній взяли участь п’ять лікарів, співачка Руслана Лижичко, телеведучий Олександр Педан, дворазовий чемпіон світу зі стронгмену Сергій Конюшок, ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук та медична експертка ЮНІСЕФ Катерина Булавінова.

Щеплення лікарям і зіркам робили індійською вакциною Covishield.

Нагадаємо, 24 лютого 2021 року в Україні розпочалася кампанія вакцинації проти коронавірусу. Першим щепився лікар-реаніматолог із Черкас — Євген Горенко.В Україні зареєстрували два препарати імунобіологічних для профілактики COVID-19 — британо-шведський препарат, розроблений Оксфордським університетом та компанією AstraZeneca (виробляється в Індії під назвою Covishield), та препарат американської компанії Pfizer-BioNTech. 

Від COVID-19 індійською вакциною CovieSheld щепилися очільник Міністерства охорони здоров’я України Максим Степанов та президент України Володимир Зеленський.

4 березня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що уряд України розглядає можливість надання пріоритетного права на безоплатну вакцинацію проти COVID-19 журналістам та священнослужителям.

Фото: стопкадр

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY