detector.media
04.03.2021 16:35
ТЕТ покаже новий сезон ситкому «Батько рулить»
ТЕТ покаже новий сезон ситкому «Батько рулить»
Протягом 3,5 місяців команда знімала одразу кілька сезонів ситкому.

Телеканал ТЕТ 15 березня о 18:15 покаже прем’єру третього сезону комедійного серіалу «Батько рулить». Про це канал повідомив 4 березня.

Режисерка проєкту Алла Грушко розповіла, що протягом 3,5 місяців знімалося одразу кілька сезонів ситкому. «У цьому велика заслуга Олександра Станкевича, який, на мою думку, народжений, щоб веселити людей. Перед початком зйомок я дуже нервувала через роботу з дітьми, яких, я нагадаю, троє (13, 10 і 7 років). У кожного була тонна тексту, складні акторські завдання і багатогодинні зміни. Але вони круто з усім впоралися. Єдиною складністю було зробити так, щоб діти не з'їли весь реквізит до початку сцени», — розповіла Грушко.

За сюжетом, у багатодітній родині Мельник наступають зміни, коли мама (Катерина Варченко) вирішує зайнятися кар'єрою і всі домашні обов'язки перекладає на свого чоловіка (Олександр Станкевич), якому доведеться займатися не тільки побутом, а й вихованням дітей, яких раніше він бачив лише вечорами.

«Батько рулить» – адаптація американського ситкому Man with a Plan. В оригінальній американської версії на телеканалі CBS головну роль виконав Метт Леблан. Перший сезон вийшов у жовтні 2020 року. 15 лютого 2021 року вийшло продовження ситкомуВиробництвом на замовлення каналу займалася компанія Drive Production.

Фото: ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY