detector.media
04.03.2021 08:55
Микита Добринін став ведучим російського «Холостяка». Його рішення розкритикували соцмережі
Микита Добринін став ведучим російського «Холостяка». Його рішення розкритикували соцмережі
Шоумену нагадали, що Росія – це країна-агресорка. Ведучий почав видаляти коментарі з критикою.

Теле- та радіоведучий, головний герой романтичного реаліті-шоу на СТБ «Холостяк-9» Микита Добринін став ведучим російського «Холостяка» на ТНТ, головним героєм якого буде репер Тіматі (Тимур Юнусов). Про це повідомив російський канал в Instagram.

ТНТ

У соцмережах Добриніна засудили за це рішення та нагадали, що Росія – це країна-агресорка. Натомість ведучий почав видаляти коментарі з критикою.

Згодом він опублікував допис, у якому спробував пояснити своє рішення.

«Наша історія з Дашею (Квітковою, переможниця "Холостяка 9" та дружина ведучого – ДМ) – це історія якою важливо ділитися. І тут немає політики, навіть якщо її хочеться знайти і використовувати проти нашої родини. Це історія не про політику, це історія про кохання», – сказав Микита Добринін.

Він також розповів, що зі школи мріяв працювати на радіо або телебаченні.

«Коли мене запросили взяти участь в шоу "Холостяк", яке знімається по франшизі Warner Brothers по всьому світу. Повідомлення від команди розважального ТНТ було для мене несподіванкою, і я довго думав чи погоджуватися. Погодився. Я розумів, скільки артистів і ведучих в подібній ситуації отримали негативну реакцію. А ще я розумів, що хочу, щоб в світі було більше любові і віри в те, що все можливо», – додав ведучий.

Микита Добринін – головний редактор журналу XXL, теле- та радіоведучий («Золотий Грамофон» на «Русском радио Україна», «Guten Morgen» на М1, «Я Люблю Україну» на 1+1). Сезон шоу «Холостяк» на СТБ за його участі вийшов у 2019 році. У травні 2020 року Микита Добринін одружився із переможницею шоу Дар’єю Квітковою

Фото: СТБ, ТНТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY