detector.media
02.03.2021 18:22
СТБ покаже продовження гостросюжетного серіалу «Слід»
СТБ покаже продовження гостросюжетного серіалу «Слід»
Показ серіалу стане частиною спецпрограмування каналу до 8 березня.

Канал СТБ покаже продовження гостросюжетного серіалу «Слід» виробництва Space Production. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

За сюжетом, команда Особливої Слідчої Агенції (ОСА) продовжує розслідувати важкі та заплутані злочини з допомогою новітніх технологій і гаджетів. Розплутати кожен злочин оперативникам допомагає слід, який залишає злочинець.

У команді ОСА з’явиться три нових співробітника: оперативники Анатолій Дмитренко та Олег Вільнер, а також нейробіолог Андрій Броменко.

Зйомки нових серій стартували на початку грудня і триватимуть до жовтня 2021 року. Вони проходять у павільйоні та на натурних об’єктах. В одній із серій розслідування проходитиме у працюючому СІЗО в Бучі, де команда влаштувала пожежу в одній із камер.

«В майбутньому будуть і болота, і конкурси бальних танців, й електростанція, й історичний Київський перший колектор, і поїздка в Одесу», – розповіла про нові локації креативний продюсер Наталія Тітова.

У ролях: Тетяна Кравченко, Антоніна Хижняк, Борис Георгієвський, Олексій Суровцев, Богдан Рубан, Олена Вознесенська, Альбіна Перерва, Олександр Боднар, Ілля Пономаренко, Олег Венгер.

До 8 березня СТБ підготував святкове спецпрограмування. О 13:10 покажуть перші чотири епізоди серіалу, у яких розповідається, як створювалася команда ОСА. Продовження показиватимуть з понеділка по четвер.

Нагадаємо, канал «Дом» запустить тревел-шоу, дитячий проєкт та зніме серіал.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY