detector.media
01.03.2021 21:35
«1+1» спростував причетність до відео про рейдерство в анонімному телеграм-каналі
«1+1» спростував причетність до відео про рейдерство в анонімному телеграм-каналі
Відеоматеріал вважають справою рук шахраїв.

Телеканал «1+1» спростував причетність до відео про рейдерство ринку «Столічний», яке розмістили в анонімному телеграм-каналі «Инсайдер UA». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Сьогодні, 1 березня 2021 року, в Telegram-каналі "Инсайдер UA" було поширене відео начебто авторства Телевізійної Служби Новин (ТСН), каналу 1+1, з використанням брендингу та стилістики програми. Тема відео (наводимо мовою оригіналу) — "Известная рейдер и подозреваемая по делу о госизмене Влада Молчанова продолжает попытки рейдерства рынка "Столичный". Зокрема, творці відео намагалися відтворити фірмовий стиль ТСН (логотип проєкту, шрифти, "плашки", заставки тощо) та лого телеканалу "1+1", що вводить глядачів в оману», — заявили на каналі.

В «1+1» запевняють, що жодним чином не причетні до створення цього відео і оно не виходило в ефірі каналу.

«Цей відеоматеріал — справа рук шахраїв, які використали популярний бренд та репутацію ТСН задля досягнення власних цілей, які не відомі 1+1 media. Медіагрупа не володіє інформацією щодо зазначених у фейковому сюжеті подій. Навіть якщо в відео або статтях використовується популярний бренд чи обличчя каналу — піддавайте сумніву таку інформацію та проводьте ретельний фактчекінг», — зазначили на каналі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY