detector.media
28.02.2021 16:00
«Дом» увійде в кабельні мережі в Донецькій та Луганській областях
«Дом» увійде в кабельні мережі в Донецькій та Луганській областях
Телеканал змінить UATV, який раніше мовив у кабелі.

Телеканал «Дом» транслюватиметься в кабельних мережах Донецької та Луганської областей, де раніше виходив UATV. Про це у коментарі «Детектор медіа» розказала Юлія Островська, генеральна директорка ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України.

Це стало можливим після того, як канал відмовився від контенту медіагруп і повернувся до мовлення у великих містах Донбасу.

Також, за словами Юлії Островської, канал з березня транслюватиметься через супутник та  збільшить кількість передавачів для мовлення з 8 до 18.

«Оскільки нас зарегулювали медіагрупи, які надавали нам контент безкоштовно, ми не могли через супутник транслювати, навіть як транспорт для сигналу на вишках, – сказала вона. –Рік тому ми брали на себе зобов'язання за два роки, мінімум за півтора, відмовитися від контенту медіагруп. Але ми зробили це раніше. Ми вийшли на закупівлю контенту, у якого є права на світ, якщо це потрібно для UATV, і на Україну».

Нагадаємо, улітку минулого року «Дом» відмовився від мовлення у великих містах Донбасу через обмеження на показ контенту медіагруп. Однак наприкінці лютого 2021 року «Дом» змінив програмну концепцію та повернувся до мовлення у великих містах Донбасу.

Ілюстрація: логотип каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY