detector.media
26.02.2021 16:47
Канал «Перший незалежний» очолив представник медіагрупи Тараса Козака
Канал «Перший незалежний» очолив представник медіагрупи Тараса Козака
Павло Єгоричев також є директором ТОВ «Новий формат ТВ» та головою у ТОВ «ТВ Вибір», які входять до медіагрупи Тараса Козака.

Керівником ТОВ «Тайм Медіа», яке продало львівський канал «Перший незалежний» співробітникам «каналів Медведчука», став менеджер медіагрупи Тараса Козака Павло Єгоричев. Відповідна інформація оприлюднена в Єдиному державному реєстрі.

Виходячи з даних реєстру, 26 лютого в ТОВ «Тайм Медіа» змінився керівник – замість Романа Любицького ним став Павло Єгоричев.

Згідно з даними реєстру, Єгоричев також є директором ТОВ «Новий формат ТВ» та головою у ТОВ «ТВ Вибір», які входять до складу медіагрупи Козака. Зокрема, ці ТОВ володіють ліцензіями та мовлять під логотипом «112 Україна».

Нагадаємо, оточення Віктора Медведчука готує запуск нового телеканалу з робочою назвою «Перший незалежний». Записати його планують на працівників NewsOne, ZIK та «112 Україна».

23 лютого стало відомо, що співробітники медіахолдингу Тараса Козака стали власниками львівського каналу «Перший незалежний», який до того належав Роману Любицькому. Інформація про це розміщена в Єдиному державному реєстрі.

Зокрема, в каналу змінився власник: ним стало ТОВ «Медіахолдинг Новини», створене 18 лютого 100 працівниками «каналів Медведчука».  Зокрема, розмір внеску до статутного фонду склав 375 тисяч гривень, хоча статутний капітал ТОВ «Медіахолдинг Новини» складає 100 гривень.

Власні джерела «Детектора медіа» повідомляють, що новий канал, який планують запускати колишні співробітники ZIK, NewsOne и «112», вже створюється на базі «Першого незалежного». Запуск планується у квітні 2021 року.

Також джерела надали макети реклами нового каналу за участю співробітників холдингу «Новини», канали якого припинили мовлення через санкції, — ведучих Анастасії Дайнод та Надії Сасс.

Ексвласник «Першого незалежного» Роман Любицький заявив, що не мав жодного відношення до продажу каналу новоутвореній юридичній особі ТОВ «Медіахолдинг новини», яку створили 100 працівників «каналів Медведчука».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY