detector.media
26.02.2021 15:53
«Україна 24» покаже новий сезон «Без краватки»
«Україна 24» покаже новий сезон «Без краватки»
Гостем першого випуску в новому сезоні стане Олександр Данилюк.

Телеканал «Україна 24» 28 лютого покаже прем’єру нового сезону проєкту інтерв’ю «Без краватки» з Іванною Онуфрійчук. Програма виходитиме щонеділі о 15:00. Про це канал повідомив 26 лютого.

«Мої гості дуже різні, але їх об'єднує одне – бажання бути щирими та сміливо говорити про особисте. Тільки у програмі "Без краватки" ви дізнаєтеся, що надійно приховують відомі люди від сторонніх очей. Це не сухі інтерв’ю, а найгарячіші розмови про життя справжніх героїв нашого часу – чоловіків, які не бояться бути відвертими», – розповіла Онуфрійчук.

Гостем першого випуску в новому сезоні стане український політик Олександр Данилюк. Ведуча в цьому сезоні поговорить з колишнім міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, колишнім міністром розвитку економіки Тимофієм Миловановим, ексголовою Держекоінспекції України Єгором Фірсовим, також до ведучої прийдуть депутати Олександр Корнієнко та Муса Магомедов.

Нагадаємо, народна депутатка від «Слуги народу», засновниця ініціативи Yellow Blue Strategy Єлизавета Ясько стала авторкою та продюсеркою різдвяного проєкту «Як звучить Україна», у межах якого українські зірки разом з International Freedom Orchestra виконали  колядки і щедрівки в джазових обробках. Різдвяний концерт 6 січня 2021 року показав телеканал «Україна 24». 5 лютого канал повідомив, що вирішив продовжити спецпроєкту «Як звучить Україна».

Фото: Україна 24

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY