detector.media
26.02.2021 12:45
ІМІ запускає Школу з безпеки для журналістів
ІМІ запускає Школу з безпеки для журналістів
У межах Школи передбачено чотири тематичних навчальних модулі з безпеки для медійників. Навчання безкоштовне.

Інститут масової інформації в березні запустить Школу з безпеки для журналістів. Про це ІМІ повідомив 26 лютого.

«Спеціальний навчальний модуль буде передбачений для чотирьох регіонів з найпроблемнішим рівнем фізичної агресії проти журналістів. Метою школи є актуалізація знань та навичок з безпеки для медійників. За міжнародними стандартами поновлення знань з безпеки має відбуватися що три роки. Через пандемію неможливо провести великі офлайнові тренінги, але вебінари допоможуть розвинути розуміння базових протоколів з безпеки та мати чіткий алгоритм дій реагування на виклики, а також сприятимуть психологічній стійкості», – йдеться в повідомленні.

У межах Школи передбачено чотири тематичних навчальних модулі з безпеки для медійників, у кожному з яких – по чотири онлайн-семінари. Вебінари проводитимуть тренери, медійники, що мають значний досвід роботи в складних ситуаціях і нададуть практичні рекомендації учасникам.

Базові навчальні модулі заплановано на березень, червень, вересень та листопад.

Програма першого модуля «Фізична безпека журналістів»:

Участь у Школі безкоштовна. Реєстрація обов'язкова за посиланням.

Нагадаємо, у січні 2020 року ГО «Інститут масової інформації» запустила новий ресурс Jmamа, метою якого є дбати про безпеку журналістів. 15 лютого 2021 року ІМІ повідомив про перезапуск Jmamа.

Фото: ІМІ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY