detector.media
26.02.2021 11:28
Нацрада призначила перевірку провайдеру з Донецької області
Нацрада призначила перевірку провайдеру з Донецької області
Регулятор зафіксував ретрансляцію не адаптованих каналів, не повну трансляцію універсальної програмної послуги тощо.

25 лютого Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила перерівку провайдеру «Дельта» з Донецької області за результатами моніторингу, який виявив у діяльності компанії ознаки  порушень законодавства.

За інформацією регулятора, провайдер не в повному обсязі транслював канали з універсальної програмної послуги. Також ретранслював канал NASA, що не входить до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Також, моніторинг зафіксував недотримання загальної концепції добору програм для ретрансляції. Зокрема, у місті Кураховому Донецької області ретранслювався Navigator, який не входить до переліку програм, передбачених загальною концепцією. Ця концепція є обов'язковим додатком до ліцензії провайдера програмної послуги. Окрім цього провайдер змінив територію прийому телемережі.

До 17 березня ліцензіат має надати Національній раді документи і матеріали, необхідні для проведення безвиїзних перевірок.

Нагадаємо, під час минулого засідання Нацрада оголосила попередження провайдеру «Павутина.нет» через трансляцію каналів, які не входять до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Ілюстрація: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY