detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
25.02.2021 12:28
Телеканал «Дом» змінив програмну концепцію та повернувся до мовлення у великих містах Донбасу
Телеканал «Дом» змінив програмну концепцію та повернувся до мовлення у великих містах Донбасу
Зміни пов’язані з відмовою каналу від безкоштовного контенту медіагруп.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни до програмної концепції телеканалу «Дом» (державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України»). Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 25 лютого.

Канал змінив формат з інформаційно-культурологічного на розважально-інформаційний з кінопоказом.

Відповідно до програмної концепції додається 4 години фільмопоказу. Також канал змінив стандарт супутникового мовлення через те, що додався додатковий ретранслятор.

Окрім цього Нацрада анулювала дозволи «Мультимедійна платформа іномовлення України» на тимчасове мовлення на іномовлення з логотипом UA, але натомість видала ці дозволи каналу з логотипом «Дом». Зокрема, мова йде про мовлення у Волновасі (5 ТВК), Краматорську (8 ТВК), Маріуполі (5 ТВК), Гірнику (6 ТВК) та Покровську (37 ТВК) Донецької області. А також у Бахмутівці (40 ТВК), Підгорівці (12 ТВК) та Широкому (5 ТВК) Луганської області.

Нагадаємо, улітку минулого року «Дом» відмовився від мовлення у великих містах Донбасу через обмеження на показ контенту медіагруп.

Однак у березні 2021 року «Дом» планував відмовитись від безкоштовного контенту медіагруп. З весни 2021 року на каналі планують показувати ранкове шоу, ігрові передачі, аналітичні та інформаційні програми, а також старі фільми.  

Нагадаємо, «Дом» з весни 2021 року вирішив почати працювати в концепції розважально-інформаційного каналу, тому з березня хоче відмовитися від безкоштовного контенту медіагруп.

Ілюстрація: логотип каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY