detector.media
24.02.2021 13:25
6 березня в Києві – прем’єра поетично-музичної драми «Не Сам/Подорожні»
6 березня в Києві – прем’єра поетично-музичної драми «Не Сам/Подорожні»
У головних ролях – поет Сергій Смальчук і зірка фільму «Мої думки тихі» Ірина Веренич-Островська.

6 березня на «Сцені 6» у київському Довженко-Центрі відбудеться прем’єра вистави «Не Сам/Подорожні» за творами українського поета, актора і журналіста Сергія Смальчука.

Режисеркою вистави стала Антоніна Горіна. Головні ролі у спектаклі виконують сам поет та актриса Ірина Веренич-Островська, відома за роллю у фільмі Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» .

«Не Сам / Подорожні» – це історія Чоловіка і Жінки, Поета і Актриси. Двоє людей у великому велелюдному мегаполісі. Вони дорослі і самодостатні, але самотні і обпечені – і коханням, і новими надіями. Біль і розпач їх з’єднає, але куди це, врешті решт, їх заведе? Пошук відповіді на це запитання червоною ниткою проходить крізь усю виставу», – інтригує Сергій Смальчук.

«Ця вистава – синергія творчості кількох людей, абсолютна віддача наших енергій, нервів, емоцій, почуттів. Кожна наша репетиція – це був справжній акторський катарсис. Той випадок, коли і шлях до цілі був в насолоду. З нетерпінням чекаємо прем’єри!» – ділиться актриса Ірина Веренич-Островська.

Музику до вистави написав співак і композитор, фронтмен гурту MOTANKA Віктор Верба (Жалнін), який також зіграв у спектаклі роль Бога.

«"Не Сам/Подорожні” – вистава де нема награності і фальші. Це видовище, про яке говоритимуть і поціновувачі поезії, і шанувальники музики, і найзатятіші театрали», – переконаний Віктор Верба.

Тизер музично-поетичної драми «Не сам/Подорожні» можна переглянути тут. А фото з репетиції – за лінком.

Прем’єра вистави відбудеться 6 березня на «Сцені 6», у Національному центрі О.Довженка (вул. Васильківська, 1). Початок о 19.00. Більше про подію тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY