detector.media
24.02.2021 13:46
Репер Серьога позивається до «1+1» і вимагає компенсацію у 20 млн грн
Репер Серьога позивається до «1+1» і вимагає компенсацію у 20 млн грн
Предметом позову є низка сюжетів у новинах ТСН та ЖВЛ каналу «1+1» за 2020 рік, де йде мова про дітей співака та його конфлікту з їх матір’ю.

Співак Сергій Пархоменко (репер Seryoga) подав позов до Солом'янського району міста Києва щодо каналу «1+1». Сума позову – 20 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба співака.

«В Україні немає інституту захисту репутації, це загальновідомо. Однак все буває в перший раз. Я вірю в справедливість, вірю в те, що сила в правді. Я попереджав вас рік тому, коли ви вирішили хайпануть на мені і моїх дітей: руки геть від моєї родини! Однак заради рейтингів і цифр ви готові на все, навіть руйнувати дитячі долі. Ви прекрасно знали, на що йшли, публікуючи свідомо недостовірну інформацію про мене і моєї сім'ї», – написав співак на своїй сторінці у «Фейсбуці». Також він додав, що якщо виграє суд і отримає від каналу 20 мільйонів, то не візьме їх собі, а розподілить між дитячими будинками України.

Як уточнили «Детектор медіа» у пресслужбі Сергія Пархоменка, предметом позову є низка сюжетів у новинах ТСН та ЖВЛ каналу «1+1» за 2020 рік, де йде мова про дітей Сергія та його конфлікту з їх матір’ю, «яка ніколи офіційно не була дружиною Сергія Пархоменко». За інформацією пресслужби, співак вважає, що  у них канал поширив недостовірну інформацію про нього. Саме тому він вимагає спростування цієї інформації, вибачень від каналу та компенсації моральної шкоди у розмірі 20 мільйонів гривень. Позов поданий  цього тижня.

«Канал вторгався у особисте життя Сергія та його дітей. З самого початку представники «1+1» сказали, що ви можете висловитись з цього приводу. Але Сергій наполягав не висвітлювати тему його дітей та стосунків з їх біологічною матір'ю. Бо він хоче вирішити її по закону, а не у медійному просторі. Не уточнюючи інформацію і не беручи до уваги документи канал таки подавав лише одну сторону – позицію матері дітей Сергія», – розказали у пресслужбі.

Також додали, що Сергій Пархоменко «пропонував представникам каналу «1+1» показати документи, які підтверджують недостовірну інформацію у сюжетах і просив припинити розповсюдження інформації, що не відповідає дійсності».

«На що, отримав відповідь представників каналу, типу ви медійна особа, тож маєте терпіти. Таким чином «1+1» сформував його негативний імідж. Але насправді ситуація інша. І попри те, що Сергій неодноразово надавав каналу свою позицію, «1+1» її не висвітлював. Тобто вони свідомо  розповсюджували недостовірну інформацію і як батьку відмовили у праві вирішити у суді, а не виносити на публіку питання, що стосується лише його та його родини. Вони дали хід і почалася інформаційна маніпуляція», – сказали у пресслужбі співака.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до «1+1» і чекає на відповідь.

Нагадаємо, рейпер Серьога брав участь у «Танцях з зірками» «1+1» у 2019 році. А також був суддею проєкту СТБ «Х-Фактор».

 

Фото: пресслужба співака

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY