detector.media
23.02.2021 16:40
Нацрада запропонувала ЗМІ долучитися до відзначення Дня спротиву окупації Криму
Нацрада запропонувала ЗМІ долучитися до відзначення Дня спротиву окупації Криму
Медіа пропонують у своїх ефірах 26 лютого розмістити логотип.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення за ініціативи постійного представника президента в Криму запропонувала ЗМІ 26 лютого долучитися до відзначення Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Медіа пропонують у своїх ефірах 26 лютого розмістити логотип.

«Українські канали також зможуть долучитися до вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі – і 26 лютого 2014 року вийшли на мітинг у Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 22 грудня 2020 року прокуратура Криму повідомила, що в Україні запустять інтернет-портал про факти російської агресії під час окупації Криму, частини Донецької та Луганської областей. 

У лютому-березні 2014 року Росія окупувала Крим та інспірувала виступ сепаратистів в Луганській і Донецькій областях. У 2014 і 2015 роках відбулося пряме військове вторгнення армії РФ на територію України з метою військової допомоги бойовикам Донбасу.

Кремль заперечує участь РФ у війні на Донбасі, називаючи її «громадянським конфліктом». Росія продовжує підживлювати війну на Донбасі грошима й озброєнням, створивши в окупованих районах повноцінну армію з кадрових російських військових, громадян РФ і місцевих сепаратистів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY