detector.media
22.02.2021 16:59
«1+1» покаже новий серіал «Бідна Саша»
«1+1» покаже новий серіал «Бідна Саша»
Драму в 2019 році знімала «Українська продакшн студія» за оригінальною ідеєю Тетяни Малахової.

Телеканал «1+1» скоро покаже прем`єру нового українського серіалу «Бідна Саша». Про це канал повідомив 22 лютого.

У 16-ти серійній мелодрамі розкажуть історію вагітної дівчини-сироти Олександри, яка через зраду коханого змушена втікати з міста. Головну роль виконала акторка Анастасія Шульга (Саша), а образ її коханого (Романа) – Олександр Соколов. У серіалі гдядачі також побачать акторів Катерину Тишкевич, Ксенію Жданову, Тимофія Каратаєва, Тетяну Малкову, Ярослава Гуревича та інших.

Драму знімали в Києві в 2019 році за оригінальною ідеєю Тетяни Малахової. Над виробництвом проєкту на замовлення телеканалу «1+1» працювала «Українська продакшн студія». Сценаристки –Тетяна Малахова, Ірина Чорна. Генеральний продюсер – Максим Кривицький. Продюсерки фільму від каналу – Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Генеральна продюсерка від «Української продакшн студії» –  Ірина Заря. Режиссер-постановник– Павло Тупик. Оператор-постаник – Олександр Клименко.

«Незадовго до свого весілля Саша дізнається, що вагітна. Вона готова поділитися щастям з коханим, але замість весільної сукні та фати вимушена купити квиток на потяг, щоб зникнути із рідного міста назавжди. Через старий кримінальний борг Сашу зраджує наречений. Він одружується з дочкою слідчого, щоб не потрапити до в'язниці. Та шлях до нового життя для Саші обертається новим випробуванням. У поїзді дівчина знайомиться з авантюристкою Валерією (Катериною Тишкевич). Нова знайома, спровокувала серйозну аварію на залізничній дорозі і втікла з місця події, забравши велику суму грошей із сусіднього купе. Саша приходить до свідомості вже в лікарні та дізнається, що її звинувачують у тому, що сталося, та приймають за Лєру, – йдеться в описі. – Згодом дівчина змушена жити під чужим ім’ям та постійно очікує викриття, адже з одного боку  її розшукує поліція, з іншого – бандити».

Нагадаємо, у січні 2021 року телеканал «1+1» показав прем’єру комедійного серіалу «100 тисяч хвилин разом» від студії «Квартал 95». 

Фото: 1+1

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY