detector.media
18.02.2021 19:26
Стрічка «Юкі» потрапила до короткого списку AIPS Sport Media Awards 2020
Стрічка «Юкі» потрапила до короткого списку AIPS Sport Media Awards 2020
Лауреатів оголосять в середині березня.

Документальна стрічка Володимира Мули «Юкі» потрапила до короткого списку AIPS Sport Media Awards 2020 у категорії Video Documentary. Про це повідомляє пресслужба компанії-виробника Teleprostir Studio.

«Безумовно, це приємна новина. Вперше документальна стрічка із України має шанс вибороти перемогу у галузевій премії AIPS Sport Media Awards. Поруч із "Юкі" стоять проекти провідних світових мовників – ORF, Globo TV, ESPN, CNN, Canal+. Номінація надзвичайно конкурентна. Впевнений, що український продукт не лише посперечається за основну нагороду, а й займе гідне місце у серці міжнародного глядача. Із неабияким захопленням очікуватиму на фінальні результати», – зазначив режисер та продюсер Володимир Мула.

Переможець премії отримає приз у розмірі $8000, друге – $3000, третє – $2000. Тріумфатор стане відомий у середині березня. 

Стрічка «Юкі» розповідає історії видатних зірок українського походження, які формували найвідомішу хокейну лігу світу – NHL.

AIPS Sport Media Awards – найвища міжнародна нагорода у галузі спортивних медіа.

Нагадаємо, про те, що режисер документального сиквелу «Американська мрія» Володимир Мула готує до виходу новий фільм про зірок NHL, стало відомо у жовтні 2018 року. Трейлер стрічки було презентовано у травні 2020 року.

Фільм «Юкі» вийшов у всеукраїнський прокат 3 грудня 2020 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY