detector.media
18.02.2021 18:40
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Намалюй мені маму»
Канал «Україна» покаже прем’єру мінісеріалу «Намалюй мені маму»
Прем’єра 4-серійного фільму «Намалюй мені маму» виробництва продакшн-компанії Ivory films на замовлення телеканалу «Україна» відбудеться 21 лютого о 17:00.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, екскурсовод музею Ніна Косенкова живе спокійно та розмірено. Одного разу вона випадково знайомиться в магазині з 9-річним Сашком, який в автомобільній аварії втратив маму і сестру. Дівчина обіцяє хлопчику намалювати портрет його мами. Та в цей же час на роботі у Ніни починаються проблеми. Побоюючись залишитися без заробітку і засобів до існування, Ніна здає кімнату у своїй квартирі Роману, приємному й освіченому хлопцеві. З цієї миті героїня втягнута в круговерть кримінальних інтриг і зрад, адже Роман виявиться зовсім не тим, кого із себе удає. І тільки маленькому Сашкові до снаги допомогти Ніні впоратися з негараздами.

У ролях: Ада Роговцева, Олена Шилова, Олексій Сморигін, Валентин Томусяк, Всеволод Болдін, Марк Дробот, Сергій Сипливий, Лесь Задніпровський.

Режисер – Антон Гойда. Автор сценарію – Марія Бек. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Олег Рогожа, Ілларіон Павлюк, Володимир Рибась, Армен Тер-Аванесов.

Виробництвом на замовлення каналу «Україна» займалася продакшн-компанія Ivory films. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році.

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY