detector.media
18.02.2021 15:45
Pitch UA 3 оголосив півфіналістів та експертів, що готуватимуть їх до фіналу
Pitch UA 3 оголосив півфіналістів та експертів, що готуватимуть їх до фіналу
До півфіналу третього конкурсу відеоконтенту про Україну відібрано 76 проєктів із 330.

Про це повідомляє прес-служба Pitch UA.

Організатори конкурсу зазначають, що цього разу отримали рекордну кількість заявок – 330. Із них було відібрано 76 півфіналістів, які будуть допрацьовувати свої ідеї за допомогою міжнародних експертів – продюсерів, режисерів, сценаристів і журналістів. 

Участь у конкурсі беруть відеопроєкти для телебачення, веб-платформ та кінотеатрів будь-яких жанрів та видів — серіали, документальні проєкти, телешоу, анімація, фільми, соціальна реклама, веб-серіали, крос-платформенні проєкти тощо. Проєкти можуть знаходитися на стадії ідеї, розробки чи виробництва.

Півфіналістами третього Pitch UA стали:

 Тема 1. Я відчуваю зміни: реформуючи Україну


Тема 2. Об'єднуючи Україну: єдність у різноманітності


Тема 3. Медіа мають значення


Тема 4. Російськомовний контент: з'єднати роз'єднане

Експертами третього конкурсу Pitch UА стануть: номінанти на премію Emmy американський продюсер Джош Вайнсток та журналістка й режисерка Дженніфер Крендалл, номінанти BAFTA британські режисери та продюсери Пол Копланд та Ден Бербрідж, британський журналіст та телевізійний продюсер Пітер Померанцев, американський продюсер Айра Наполіелло, продюсер, бізнес-девелопер та консультант у сфері діджитал-маркетингу Метью Ван де Вельде, шоуранер, сценарист і продюсер Віктор Пьонтковскі, а також контент-стратег, сценарист і продюсер Адам Сігел.

Експерти мають досвід співпраці з ВВС, HBO, Netflix, 20th Century Fox, Warner Brothers, Sony Pictures тощо.

Консультації учасників з експертами відбудуться у закритому форматі, але 23 лютого на сайті та ютуб-каналі Pitch UA буде опубліковано 5-хвилинні відеопрезентації усіх 76 проєктів.  

Після докторинг-майстерні відбудеться відбір фіналістів і фінальний пітчинг: 

Детальніше – на офіційному сайті конкурсу. 

Pitch UA – конкурс соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну, який організовує компанія Media Resourсes Management (MRM) за підтримки Проєкту Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

Перший конкурс було голошено в березні 2019 року. Детальніше читайте тут. За результатами переможцями стали сім проєктів. Другий конкурс пройшов на початку 2020 року, в ньому перемогли 12 проєктів

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY