detector.media
17.02.2021 16:42
Зеленський доповнив перелік посад, які треба з ним погоджувати. Відтепер це і голова Держспецзв’язку
Зеленський доповнив перелік посад, які треба з ним погоджувати. Відтепер це і голова Держспецзв’язку
Президент вніс корективи до відповідного указу третього президента Віктора Ющенка від 2008 року.

Президент України Володимир Зеленський доповнив перелік посад керівників військових формувань і правоохоронних органів, кандидатури яких необхідно погоджувати із главою держави. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Згідно з указом №58/2021, з президентом треба погоджувати кандидатуру на посаду голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, а також кандидатуру його першого заступника і заступників.

Зокрема, цим документом Зеленський доповнив указ №516 третього президента Віктора Ющенка. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Згідно з указом №516 від 2008 року, з президентом мають погоджувати кандидатури на посади:

8 липня 2020 року Кабмін призначив на посаду голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Юрія Щиголя. Щиголь замінив на цій посаді Валентина Петрова, якого звільнили 25 червня 2020 року.

Держспецзв'язку – державний орган у сферу відповідальності якого входить забезпечення функціонування і розвитку державної системи урядового зв'язку, Національної системи конфіденційного зв'язку, формування та реалізації державної політики у сферах захисту інформації.

Фото: прес-служба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY