detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
17.02.2021 11:08
Співведучий «Телебачення Торонто» поскаржився до поліції на депутата Київради
Співведучий «Телебачення Торонто» поскаржився до поліції на депутата Київради
Пан Капиця просив відкрити провадження за статтями про хуліганство та легкі тілесні ушкодження.

Сценарист та співведучий «Телебачення Торонто», стендапер Владислав Капиця, який раніше повідомив про напад депутата Київської міської ради від партії «Голос» Костянтина Богатова під час стендап-шоу в Києві, 16 лютого подав заяву до поліції. Про це він повідомив «Детектору медіа».

Пан Капиця просив відкрити провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці йому не повідомили, чи розпочали розслідування за його заявою.  

«Детектор медіа» 16 лютого звернувся до пана Богатова за коментарем. Він не відповідав на запити протягом двох днів. 18 лютого депутат надіслав своє відео, у якому розповів, що публічно не реагував на конфлікт з паном Капицею через рекомендації медійників «Голосу».

Нагадаємо, 14 лютого 2021 року в Києві на сценариста та співведучого «Телебачення Торонто», стендапера Владислава Капицю напав депутат Київської міської ради від партії «Голос» Костянтин Богатов. Депутату, за словами співведучого «Телебачення Торонто», не сподобалася лайка у виступі коміка Дмитра Поліщука й він зажадав зупинити шоу. У Владислава Капиці після нападу «синяк, трохи здерта від дверей шкіра на руці та зламані окуляри».

Депутат Київради 15 лютого вибачився перед паном Владиславом у коментарях до його допису в Facebook. Голова секретаріату міського осередку «Голос. Київ» Юрій Богданов теж вибачився за поведінку Костянтина Богатова та повідомив, що на рівні фракції та Київського осередку стосовно цього інциденту проведуть «внутрішній розбір».

Фото: Владислав Капиця / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY