detector.media
15.02.2021 16:48
«1+1» назвав дату прем’єри та ведучих нового шоу «Ліпсінк Батл»
«1+1» назвав дату прем’єри та ведучих нового шоу «Ліпсінк Батл»
У новому проєкті участь візьмуть 36 співаків, акторів та телеведучих.

Телеканал «1+1» 6 березня о 20:20 покаже прем’єру нового шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл» (американський формат Lip Sync Battle). Ведучими нового проєкту стали співаки Тіна Кароль та ПТП (Олексій Потапенко). Про це канал повідомив 15 лютого.

«За форматом шоу, відомі особистості перевтілюються у зірок світового шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі. Головне завдання зірок – максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проєкту розіб’ються на пари та влаштують між собою запеклий батл за звання кращого пародиста», – йдеться в описі.

У «Ліпсінк Батлі» участь візьмуть 36 співаків, акторів та телеведучих.

Над адаптацією шоу працює команда творців «Танців з зірками» та «Голосу країни» – Big Entertainment Shows «1+1» під керівництвом Володимира Завадюка. «Зараз йде активна підготовка до зйомок найвеселішого шоу "Ліпсінк батл", і я можу сміливо сказати, що це наймасштабніше зіркове шоу в Україні. У проєкті лише зіркових учасників – 36, не враховуючи ведучих та запрошених артистів. Такого не було навіть на "Танцях з зірками"», – розповів пан Завадюк.

Над образами ведучих, які кожен ефір будуть розпочинати із перевтілення, та учасників працює головний стиліст «1+1» Ольга Слонь.

«Зараз всі учасники годинами займаються із хореографами, викладачами з акторської майстерності, щоб вміти "ліпсінкувати", а також працюють над своїми образами», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 5 січня 2021 року телеканал «1+1» повідомив, що придбав права на адаптацію формату американського шоу зіркових пародій – Lip Sync Battle, який вирішили випускати під назвою «Ліпсінк Батл». Адаптації шоу виходять у понад 10 країнах. 

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY