detector.media
15.02.2021 11:45
Нацрада дозволила каналу «Рада» і далі мовити на кордоні з окупованим Кримом і Донбасом
Нацрада дозволила каналу «Рада»  і далі мовити на кордоні з окупованим Кримом і Донбасом
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення поновила дозвіл на тимчасове мовлення на територіях із особливим режимом мовлення телеканалу «Рада».

Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 12 лютого.

Дія попереднього дозволу каналу завершується у лютому. Саме тому Нацрада перевидала  дозвіл на мовлення у стандарті DVB-T/Т2 у чотирьох містах Донецької області: на 5 ТВК у Волновасі, на 57 ТВК у Гірнику, на 8 ТВК у Краматорську та 5 ТВК у Маріуполі.

Також відповідно до виданого дозволу телеканал продовжуватиме мовити на 41 ТВК у  Бахмутівці Новоайдарського району, на 41 ТВК у Комишувасі Попаснянського району, на 6 ТВК у Марківці, на 12 ТВК у Підгорівцях Старобільського району та на 5 ТВК у Широкому Станично-Луганського району Луганської області.

Окрім того, у Херсонській області ліцензіат мовитиме на 51 ТВК у Скадовську, на 51 ТВК у Чаплинці, 51 ТВК у Чонгарі Генічеського району.

Дозвіл на тимчасове мовлення видано на 1 рік,. Його термін спливає 20 лютого 2022 року.

Нагадаємо, 20 лютого 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала парламентському телеканалу «Рада» дозволи на тимчасове мовлення в містах Волноваха, Гірник, Краматорськ Донецької області, Бахмутівка, Комишуваха, Марківка, Підгорівка, Широке Луганської області, Скадовськ, Чаплинка, Чонгар Херсонської області. Член Нацради Сергій Костинський повідомив, що «Рада» мовитиме в мережі цифрового ефірного телебачення Концерну РРТ з 11 передавачів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY