detector.media
14.02.2021 17:30
Заступник речниці Білого дому подав у відставку через погрози журналістці
Заступник речниці Білого дому подав у відставку через погрози журналістці
Спочатку його тимчасово відсторонили від роботи, але президент Байден погодився, що відставка буде кращим вирішенням ситуації.

У США заступник речника Білого дому Ті Джей Дакло подав у відставку. Кілька днів тому з'явилась інформація, що він погрожував репортерці видання Politico Тарі Палмері, яка запитала про його стосунки з іншою журналісткою. Про це повідомляє CNN.

Історію про погрози опублікувало видання Vanity Fair. За його даними, під час неофіційної розмови Дакло погрожував вбити жінку, а також у вкрай непристойній формі звинуватив її у заздрості до «успіху» своєї колеги у чоловіків.

У п'ятницю, 12 лютого, Дакло відсторонили від роботи строком на один тиждень. Але деякі посадовці Білого дому, як зазначають джерела CNN, були незгодні з тим, що цього достатньо. Президенту Джо Байдену доповіли про ситуацію вдень у суботу, після чого він погодився, що Дакло має подати у відставку.

Прессекретарка Білого дому Джен Псакі розповіла, що її вже колишній заступник вибачився перед журналісткою, яку образив. Сам він прокоментував ситуацію у Twitter:

«Я знаю, що це було жахливо. Я знаю, що не можу повернути все назад. Але я також знаю, що можу винести з цього урок і робити краще», - йдеться в повідомленні.

My statement on resigning from the White House. pic.twitter.com/3Jpiiv75vB

— TJ Ducklo (@TDucklo) February 14, 2021

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY