detector.media
11.02.2021 14:34
22-24 лютого – вебінар УГСПЛ «Особливості висвітлення теми злочинів на ґрунті ненависті в ЗМІ»
Реєстрація на навчання триватиме до 18 лютого 2021 року включно.

Українська Гельсінська спілка з прав людини 22-24 лютого 2021 року проведе вебінар «Особливості висвітлення теми злочинів на ґрунті ненависті в ЗМІ».

«Злочини на ґрунті ненависті – особливий вид кримінальних правопорушень, але це визначення не закріплено в офіційних документах. Такі злочини мають "магічний" ефект руйнівного спрямування, оскільки, мають психологічний вплив на потерпілих та їх оточення, а значить і мають більшу суспільну небезпеку. Вчинення такого злочину є своєрідним «повідомлення», яким наводиться жах на оточуючих, впливають на групу, до якої реально або уявно відноситься потерпілий», – йдеться в повідомленні.

Організатори запрошують до участі у вебінарі журналістів, блогерів, які працюють (чи планують працювати) із темою вразливих груп населення та злочину на ґрунті ненависті. Навчання складатиметься з трьох сесій по п’ять годин кожна, з міжсесійними завданнями для самостійної та/або групової роботи.

Тренери:

Зміст навчання. Впродовж навчання учасники дізнаються про:

Умови участі:

Коли: 22-24 лютого 2021 року.

Реєстрація: до 18 лютого 2021 року включно заповнити анкету за посиланням. Відібрані учасники та учасниці будуть проінформовані про участь у вебінарі до 19 лютого 2021 року і отримають подальшу організаційну інформацію.

З міркувань безпеки персональні дані учасників навчання, як і відеозапис вебінару, поширюватися не будуть.

Координатор проєкту Максима Петрова (0954834845, m.petrov@helsinki.org.ua).

Вебінар проведе УГСПЛ у межах проєкту за сприяння Freedom House в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY