detector.media
09.02.2021 16:07
16-17 лютого – онлайн-семінар «Протидія дезінформації: європейські підходи та стандарти»
Реєстрація триватиме до 14 лютого.

Проєкт «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України 16-17 лютого проведуть міжнародний онлайн-семінар «Протидія дезінформації: європейські підходи та стандарти». Про це повідомив Офіс Ради Європи в Україні.

Організатори запрошують до участі в заході представників медіа, громадянського суспільства, державних органів та навчальних закладів.

У межах семінару обговорюватимуть європейські практики та стандарти боротьби з дезінформацією й поділяться досвідом з українськими партнерами. Міжнародні експерти представлять приклади підходів на рівні державної політики, законодавства та стратегій протидії дезінформації у традиційних та нових медіа. Експерти представлять стратегічний підхід ЄС, стандарти Ради Європи та підходи європейських країн до боротьби з дезінформацією. Також, представники онлайн платформ, громадянського суспільства, суспільного мовлення та урядів представлять свої практики боротьби з дезінформацією.

Спікери:

Коли: 16 лютого 11:00-14:30; 17 лютого 14:00-17:30.

Де: платформа Zoom.

Реєстрація: за посиланням до 14 лютого включно. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом. Захід відбуватиметься з синхронним перекладом на англійську/українську мову.

За додатковою інформацією необхідно звертатися за адресою: Orysya.FEDORCHUK@coe.int.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY