detector.media
09.02.2021 10:59
Журнал НВ повністю перейде на українську
Журнал НВ повністю перейде на українську
Віталій Сич також розповів, що НВ за результатами 2020 року став прибутковим.

Журнал НВ у 2021 році відмовиться від російської версії й повністю перейде на українську. Про це 8 лютого повідомив головний редактор видання Віталій Сич.

«Журнал НВ цього року повністю перейде на українську. Не на двомовну версію, а виключно на українську. Думаю, це станеться на День Незалежності 24 серпня», – розповів він.

Пан Сич додав, що спецпроєкт з британським журналом The Economist «Світ у 2022» також вийде українською. Зазначимо, раніше НВ видавав цей проєкт російською – «Мир в …», українською останні десять років «Світ у …» робив журнал «Український тиждень». Проте в 2020 році «Тиждень» відмовився видавати спецпроєкт.

Віталій Сич також анонсував запуск нової відеостудії та «нову картинку трансляції з радіо в YouTube і на інших носіях».

Крім того, головред НВ повідомив, що проєкт в форматі «журнал + сайт» за результатами 2020 року став прибутковим. Він зазначив, що «вийти плюс» планували після четвертого повного року роботи, однак вдалося це лише на шостий.

Нагадаємо, 21 червня 2019 року головний редактор журналу «Новое время» Віталій Сич повідомив, що видання змінює бренд і переходить на «НВ».

25 лютого 2020 року видання НВ запровадило платний доступ до частини свого контенту на сайті (так званий paywall). Рік передплати коштував 469 грн. За два місяці, коли доступ до закритого контенту надавали за гривню на місяць, передплатниками сайту стали понад 10 тисяч людей. У серпні видання впровадило на сайті нову функцію для передплатників «НВ Преміум» – список для читання, який дозволяє відкласти матеріал, аби прочитати його пізніше. У 2021 році НВ запустило платформу подкастів

Фото: НВ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY