detector.media
08.02.2021 17:56
«Україна» оголосила дату прем’єри нового сезону шоу «Місія: краса»
«Україна» оголосила дату прем’єри нового сезону шоу «Місія: краса»
Ведучими проєкту лишилися Ільяс Сахтар та Ірина Фролова.

Телеканал «Україна» 15 березня об 11:20 покаже четвертий сезон мейковер-шоу «Місія: краса». Про це канал повідомив 8 лютого.

Ведучими проєкту лишилися Ільяс Сахтар та Ірина Фролова.

«Для мене основна тема 4 сезону – батьки та діти. Якщо в 3 сезоні було більше випусків про подружні пари, які особисто мене дуже розчулили, то зараз приходить все більше героїв, які говорять про стосунки "батько – дитина". Я бачу, що у наших молодих героїв є нестача довіри до батьків, страх контролю і нерозуміння. Ці ситуації мотивують ще раз подумати, в якій формі пояснити своїм дітям важливі речі, як зберегти довіру і розуміння того, що я завжди поруч, щоб не трапилося в житті», – розповіла ведуча.

Творці проєкту розповіли, що роботу над шоу ускладнював карантин. Зокрема, на коронавірусну хворобу захворіла пані Фролова. Ільяс Сахтар провів повністю один з випусків, а Ірина Фролова допомагала йому в режимі онлайн.

Нагадаємо, 3 квітня 2018 року в ефірі телеканалу «Україна» відбулася прем’єра першого на українському телебаченні парного мейковер-шоу «Місія:краса». Ведучими проєкту стали Анастасія Касілова та Ільяс Сахтар. У вересні 2019 року замість пані Касілової ведучою стала Ірина Фролова.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY